Наслови:

ПОМОЗИМО МАЛОЈ МИЛИЦИ ТАНАСИЋ

 

Светосавска омладинска заједница Брчко прикључила се акцији за помоћ малој Милици Танасић из Д. Слатине код Шамца.

Прије пар вечери у Брчком је у организацији Светосавске омладинске заједнице, у Дому културе приказан  играни филм „ЕНКЛАВА“, а на самом улазу била је постављена кутија за прикупљање добровољног прилога за Милицу.  Уз подршку присутног свештенства и вјерног народа прикупљено је 820,00 КМ.  На тај начин смо се прикључили удружењу „Трка за живот“ и другим организацијама и добрим људима, те смо дали и свој скроман допринос овом хуманом подухвату. Акцију међутим настављамо, а све у циљу да се сакупи потребна сума која је потребна за операцију у Паризу, која кошта 60.000 еура.

Четворогодишња Милица је рођена са оштећењем лијеве стране мозга, због које има епилепсију, и честе епилептичне нападе. Због тешке болести, још увијек не хода, не говори и потпуно је овисна о туђој њези и помоћи. Терапије које узима су веома скупе, надлежност не помаже, те постоји стална опасност да ће се њено стање погоршати. Љекари из Београда су у сарадњи са љекарима из Париза утврдили да се једино ова тешка болест МОЖЕ ЗАУСТАВИТИ операцијом у Паризу.

Молимо све вјернике, и сав добар народ, браћу и сестре, да се придруже Светосавској омладинској заједници и родитељима  око прикупљања средстава, да колико имају могућности дају свој допринос,  како би Милица успјела направити прве кораке, и изговорити своје прве ријечи.

IMG_20150107_154723

СВЕТОСАВСКА ОМЛАДИНСКА ЗАЈЕДНИЦА НАСТАВЉА АКЦИЈУ ОКО ПРИКУПЉАЊА НОВЦА, А НАДАМО СЕ И ВИ!

Број рачуна за уплате у КМ: 562-011-81316828-10 на име Александра (Јован) Танасић

Девизни рачун: IBAN: BA395620118131683198  SWIFT BIC: RAZBBA 22

Светосавска омладинска заједница Брчко