Наслови:

Основан први интернет радио у епархији зворничко-тузланској

Са благословом Његовог Преосвештенства Г. Хризостома, у овим празничним данима започео је са радом први интернет радио у нашој епархији „Православни духовни радио ЛОГОС“. У Архијерејском намјесништву брчанском, при храму Свете Петке у Грчици, светосавци под руководством свештеника ове Црквене општине и парохије, започели су ово узвишено и Богонадахнуто дјело, у славу Божију и на духовну корист свих оних који га буду слушали.

Православни духовни радио Логос је израз вјере и побожности младих људи, чланова Цркве и Светосавске омладинске заједнице, који желе бити мисионари данашњег времена, како би кроз своју скромну и понизну жртву у љубави свједочили Логоса Божијег, Богочовјека, свим Православним хришћанима и онима који траже духовну храну и утјеху у овоземаљском животу.
Духовни радио Логос обухватиће и остале сегменте Православног живота, као што су историја, култура, традиција, просвјета и све друге духовне вриједности наше вјере и националног идентитета нашег народа.
Напомињемо све наше слушаоце епархиоте, да ће на Бадњи дан и на празник Рођења Христовог-Божић у дневним терминима, на радију Логос бити емитована Божићна порука и благослов Његовог Преосвештенства Епископа зворничко-тузланског Г. Хризостома. Исто тако, на Божић ће бити емитован снимак Свете Литургије из храма Свете Петке у Грчици, у Брчком.
Нека је слушање Православног духовног радија ЛОГОС на корист и спасење свих који га буду слушали, и нека је слава и хвала Господу Богу за све.
Адреса интернет странице радија Логос: radiologos.org

ђакон Кристијан Ђокић