Наслови:

О нама

У почетку бјеше Логос, и Логос бјеше у Бога, и Логос бјеше Бог. (Јн. 1,1) Логос, Превјечни Син Божији дође у овај свијет да посвједочи Бога Оца, Свету Тројицу и да објави Истину о свијету. Он својим ријечима, дјелима и догађајима објављује и Себе, објављује ријеч која чини центар Хришћанства.

У данашње вријеме је велики благослов видјети младе људе окренуте истинским вриједностима, који кроз вјеру траже познање Бога и смисао живота на земљи. Православни духовни радио Логос је израз вјере и побожности младих људи, чланова Цркве и Светосавске омладинске заједнице, који желе бити мисионари данашњег времена, како би кроз своју скромну и понизну жртву у љубави свједочили Логоса Божијег, Богочовјека, Православним хришћанима и свима онима који траже духовну храну и утјеху у овоземаљском животу.

Духовни радио Логос обухвата и остале сегменте Православног живота, као што су историја, култура, традиција и све друге духовне вриједности наше вјере и националног идентитета нашег народа.

Нека благослов Божији буде на свима који буду себе уградили у овај радио и на свима који кроз наш радио буду чули глас и ријеч Истинитог Бога.

„Заиста, заиста вам кажем: Ко моју ријеч слуша и вјерује Ономе који ме је послао, има живот вјечни…“ (Јн.5,24)