Наслови:

Братски састанак свештенства Архијерејског намјесништва брчанског

Братски састанак свештенства Архијерејског намјесништва брчанског одржан је у суботу 03. јануара 2015. године, у просторијама светосавско-парохијског дома при храму Успења Пресвете Богородице у Брчком.

У радној и братској атмосфери разматрала су се и рјешавала уобичајена питања из парохијског и пастирског живота Цркве. Овај братски састанак свештенства искориштен је и да би братство часно и достојанствено испратило двојицу свештеника који су недавно пензионисани. Уважени часни оци протојереји -ставрофори Миливоје Ненић и Марјан Симић, примили су пригодне поклоне које је у име свих свештеника предао Архијерејски намјесник брчански протојереј-ставрофор Драган Ћирковић.  Нека Господ  Бог драгим протама подари здравља и поживи их на многаја љета.

Такође, о. Драган је браћи свештеницима представио и двојицу нових пастира на њиви Господњој, протојереја Александра Рељића, донедавног свештеника у Босанском Грахову и новорукоположеног јереја Бранка Ерића. Нек им Господ подари снаге и мудрости у руковођењу парохијског живота наше Цркве, и да им служба Божија буде на радост и спасење.
ђакон Кристијан Ђокић